Groei & Ontwikkeling

Om vooruit te komen in het leven is het noodzakelijk om werk te maken van je persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je ziet dat je niet of niet snel genoeg vooruitkomt dan maakt Korio voor jou graag het verschil: Wat maakt dat je de gewenste doelen nog niet hebt bereikt? Wat hield je tegen?

Met een concreet plan van aanpak wordt helder welke acties je mag ondernemen of voel je wat je jezelf eigen mag maken. Vervolgens stellen we in iedere fase vast of je alle stappen zet, of je vervolgens jouw doelen bereikt en of dat voor jou de gewenste resultaten oplevert. Je zal zien dat deze aanpak jouw dromen onder handbereik brengt.

Misschien zie je belemmeringen of kan je nu even niet verder. Misschien tast je tijdelijk in het duister en heb je behoefte aan hulp. In dat geval kijken we samen naar de vraagstukken die aan de basis liggen van dat gevoel. Wat belemmert jou? Hoe heb je daar last van en hoe is dat een probleem?

Korio laat je zien hoe je weer grip krijgt op jouw leven en hoe je stapsgewijs en zonder omwegen komt waar je wilt zijn. Als je later terugkijkt vraag je jezelf waarschijnlijk nog wel eens af ‘hoe het kan het dat ik daar zo lang getreuzeld heb?’.