Bewust genieten

‘Geluk is omgekeerd evenredig aan de hoeveelheid verschillen die je ziet tussen wat je hebt en wat je vindt dat je zou moeten hebben.’

Gelukkig worden

Hoe word je gelukkig? Mensen zijn al duizenden jaren op zoek naar antwoorden op die vraag. De stelling hier boven verklaart in ieder geval voor mij wat geluk zo ongrijpbaar maakt. Waarom het bijvoorbeeld zo los staat van hoe goed we het al hebben. Hoe het bijvoorbeeld kan dat mensen die niets hebben toch echt gelukkig kunnen zijn. En waarom zulk geluk direct zal verschrompelen wanneer bij hen de behoefte ontstaat aan iets anders of aan meer.

Zoektocht

Mensen verzamelen van alles in hun zoektocht naar geluk. Successen, partners, kinderen, huizen, auto´s en vakanties. En zodra er behoefte ontstaat aan anders of meer doen we er een schepje bovenop. Zo zijn we dat gewend in ons stukje van de wereld. En geluk is in onze samenleving net zo schaars als onder mensen die niets hebben. Geluk zit wat mij betreft dan ook niet in wat je hebt of wat je doet, maar in de betekenis die je geeft aan wat je hebt en wat je doet. In de betekenis die je geeft aan je gezin, je familie en je vrienden. Of bijvoorbeeld aan je gezondheid, je innerlijke rust of je energiebalans. Of aan uitdagingen, je werk of je carrière.

Coaching met snel resultaat

Geluk draait om de manier waarop je denkt. Gelukkig zijn en blijven is dan ook iets wat je gewoon kan leren. Het is geen hogere wiskunde. Het is eenvoudig en voor iedereen weggelegd. Het begint met inzien wat echt belangrijk is voor jou en waar jouw blinde vlekken zitten. Met de PowerScan kost het je niet meer dan een uurtje om dat plaatje helder te krijgen.

Met dat plaatje wordt ‘bewust genieten en gelukkig zijn‘ concreet en tastbaar. Iets wat je stapje voor stapje leert door ‘op een andere manier te denken‘. Zodat je ‘op een andere manier betekenis kan gaan geven’. Dat bereik je met focus, aandacht, discipline en zo nu en dan wat coaching met snel resultaat.

Coaching met snel resultaat