Soepel meebewegen

‘Leven is net als fietsen. Je moet in beweging blijven om je evenwicht te bewaren’.

Alles in de wereld om ons heen verandert doorlopend en snel. Soepel omgaan met die veranderingen en er je voordeel mee doen begint bij leren om zelf mee te veranderen. Wanneer je ziet dat dat nog niet makkelijk genoeg lukt, gooi het dan over een andere boeg. Kies voor PowerCoaching. Bij PowerCoaching gaat veranderen vooral om weten waar je al goed in bent. Om hoe je dat kan benutten om jezelf verder te ontwikkelen. Wat daarvoor nodig is en wat dat je oplevert.

Behoefte aan hulp

Soepel en effectief omgaan met veranderingen draait om het besef dat er altijd veel hetzelfde blijft. Soms zijn er even teveel obstakels om dat zo te kunnen zien of voelen. En misschien zijn er ook wel andere redenen waardoor je behoefte hebt aan ondersteuning. Wanneer je eenmaal stevig grip hebt op alles waar je al goed in bent kunnen we samen kijken naar wat er aan de basis lag van die behoefte. Wat je precies wilde bereiken en wat je daarin misschien belemmerde. Hoe je daar last van had en hoe dat een probleem was? En samen zorgen we er eerst voor dat je snel en vol vertrouwen weer terug bent op de goede weg. Door maximaal gebruik te maken van alles waar jij al goed in bent en wat al bij jou past.

Coach met snel resultaat

Het maakt niet zoveel uit of de veranderingen spelen in je werk, loopbaan of in de balans tussen werk en privé. In de regie in jouw leven, je energiebalans, je relatie of in de manier waarop je je kinderen opvoedt. We beginnen bij datgene waar jij goed in bent en verbinden dat met wat je precies wilt bereiken. Dat geeft je direct zicht op de concrete stappen die je brengen waar je wilt zijn.

Eventueel leggen we die stappen samen vast in een plan van aanpak. Iedere actie die je gaat ondernemen en alles wat je je daarvoor eventueel nog mag eigen maken. Om in iedere fase van het plan precies te kunnen zien of je jouw doelen al benadert en of dat jou de gewenste resultaten al oplevert. En om doorlopend te kunnen checken wat je nog te doen staat.

Je zal zien dat veranderen op deze manier plezieriger, logischer en effectiever wordt. Uit ervaring weet ik dat je op een dag met een glimlach achterom zal kijken. Om jezelf af te vragen ‘hoe het mogelijk is dat je misschien nog even getreuzeld hebt’.

coach met snel resultaat