PowerCoaching

‘Stel dat jouw leven een busreis is. Wie mag er volgens jou dan achter het stuur zitten?’

Coach Breda & Doen wat Werkt

De metafoor hierboven geeft voor mij in twee zinnen de essentie van ‘powercoachen’ weer. ‘Doen wat werkt om te zorgen dat je zo snel mogelijk je plek achter jouw stuur weer inneemt’.

Vraagstukken, uitdagingen of problemen

Is er iets in jouw leven dat nu nog niet loopt zoals je dat misschien voor ogen had? Verlang je misschien naar meer geluk, rust of focus of wil je meer plezier? Wil je misschien meer grip krijgen op succes? Worstel je met je studie, je werk, je loopbaan of met leiding geven. Met de regie in je leven, je energiebalans, je relatie of met de opvoeding van je kinderen? Wil je soepeler omgaan met verwachtingen van anderen of met mensen die je niet liggen? Wil je misschien effectiever omgaan met veranderingen? Of zoek je antwoorden bij andere vraagstukken of oplossingen voor andere uitdagingen?

coach Breda

PowerCoaching: Wat gaat er wel goed?

Het maakt niet zo veel uit wat je bezig houdt of wat voor jou de aanleiding is om in beweging te komen. Wanneer er iets is waar je nog niet direct uitkomt is het vooral belangrijk om te bepalen waar jij goed in bent en wat je precies wilt bereiken. Bij PowerCoaching kijken we eerst naar waar je al goed in bent en naar wat jou al wel goed af gaat. Dat doen we met de PowerScan. Aan de hand van de resultaten kijken we samen naar jouw successen. Bijvoorbeeld in je persoonlijke ontwikkeling en in je relatie en vriendschappen. In je carrière en in je maatschappelijke positie. Omdat een focus op alles wat al wel goed gaat een duurzame bron is voor optimisme, vitaliteit, vertrouwen en incasseringsvermogen.

Coach Breda & Oplossingsgerichte aanpak

Daarna richten we ons op de doelen die je voor ogen hebt. We kijken samen in jouw spiegel om uit te vinden hoe goed je al bent in reflecteren. Bijvoorbeeld op de stappen je al hebt gezet en wat je daarvan hebt geleerd. We wegen samen de kansen die we zien en bepalen wat er nog nodig is om die kansen te kunnen benutten. Welke acties je al direct kan inzetten om jouw doelen dichterbij te brengen. En welke stappen we eventueel samen willen zetten om ervoor te zorgen dat je boven jezelf uitgroeit.

Zodat je zo snel mogelijk jouw plek achter het stuur inneemt om het door jou gewenste resultaat op eigen kracht te bereiken.

Coach Breda PowerCoaching