PowerScan

‘Zolang we niet veranderen groeien we niet echt. Zolang we niet groeien leven we niet echt.’

Wil jij stappen zetten in het bereiken van geluk, rust, focus of plezier? Of ben je op zoek naar meer ontspanning, vertrouwen of doelgerichtheid? Streef je misschien naar verandering in je werk of je carrière. Of in de regie in jouw leven, je energiebalans, je relatie of in de manier waarop je de kinderen opvoedt? Wil je misschien soepeler kunnen meebewegen in veranderingen of effectiever omgaan met mensen die je niet liggen? En verwacht je bij dat alles van een traject snel resultaat?

Coach Breda & Powerscan

Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat je wilt bereiken of wat je wilt overwinnen. Het wordt allemaal direct eenvoudiger wanneer je ziet wat je al goed doet en wat je nog mag veranderen. En dat is precies wat de PowerScan zichtbaar maakt. De PowerScan komt voort uit mijn werk met teams en biedt ook een enorme meerwaarde in individuele trajecten. Het is een laagdrempelige webapplicatie waarin je vragen beantwoordt. Jouw antwoorden worden in een database verwerkt tot een overzichtelijke rapportage. Die rapportage laat patronen zien. Onder meer patronen op het vlak van motivatie, talenten, voorkeuren en gedrag.

coach breda powerscan

Coach Breda & PowerScan voor snel resultaat

Wanneer we vervolgens jouw doelen koppelen aan de inzichten uit de PowerScan wordt direct duidelijk wat er nog nodig is om die doelen te bereiken. Uitgaande van datgene waarin jij al goed bent kan je direct aan de slag met wat je je nog mag eigen maken. Misschien met uitzondering van eventuele blinde vlekken kan je dat grotendeels zelf. Waar je behoefte hebt aan ondersteuning, kunnen we er samen mee aan de slag gaan.

De PowerScan is daarmee het best mogelijke hulpmiddel om supersnel tot de kern van iedere denkbare uitdaging te komen. Om direct de stappen te kunnen zetten om die uitdaging te overwinnen en om je bij je doel te brengen.