Goede voornemens…

coach breda goede voornemens

Coach Breda & Goede Voornemens

Tegen de achtergrond van Oudjaar hoor ik overal mensen praten over goede voornemens. Met die voornemens moet een basis gelegd worden voor een nog beter leven. Nu is een voornemen natuurlijk nog geen garantie voor succes. Voor het bereiken van succes is focus, discipline en veerkracht nodig. Vallen en opstaan. Ieder nieuw jaar zie ik ook dat het snel stiller wordt rondom zulke goede voornemens. Meestal is dat omdat de bedenkers in ‘no time’ weer zijn terug gevallen in hun oude patronen.

In het zicht van de finish

Lao Tzu schreef 2500 jaar geleden dat mislukking niet zou bestaan, wanneer we ook in het zicht van de finish even alert zouden zijn als bij onze eerste stappen. Veel mensen hebben nog niet die focus en discipline om van start tot voorbij de finish de blik op het doel te fixeren. Mensen zijn snel afgeleid. En mensen zijn gewoontedieren. Dus wanneer we worden afgeleid vervallen we snel in oude gewoontes. Daarnaast vraagt vallen en opstaan ook veel. Het omzetten van teleurstelling in inzicht en gedragsverandering kost aandacht en energie.

Coach Breda, Goede voornemens & En de rest van jouw leven

Doen wat Werkt binnen de context van coach Breda & goede voornemens is inzien dat ieder moment het begin van de rest van jouw leven is. Dat betekent dus dat je niet hoeft te wachten tot Oud & Nieuw. Kort gezegd is iedere dag dus een goede dag voor een nieuwe start. Wil je een vandaag nieuwe start? Neem dan contact op om jouw doelen snel onder handbereik te brengen.

Ik wens je een geweldig 2011!