Ontspanning..

coach breda ontspanning

Coach Breda & Ontspanning

De afgelopen weken keken heel veel mensen al ongeduldig uit naar hun vakantie. Naar de verre bestemmingen waar ze gaan genieten van welverdiende rust en ontspanning. Na iedere vakantie zien we gek genoeg ook weer heel veel mensen die vertellen dat ze zelfs op een verre bestemming niet de ontspanning hebben gevonden. Ontspanning die ze toch zo nodig hadden. Stress en problemen lijken wel stiekem mee te reizen.  

Ruimte voor groei

Tekenend voor ergens naar toe gaan is dat je jezelf meeneemt. Wanneer mensen zich ontspannen omdat ze bijvoorbeeld even niet hoeven te werken dan zien we van alles opborrelen vanuit hun onderbewustzijn. Zaken waar ze in de hectiek van alle dag misschien overheen kijken. Maar die blijkbaar belangrijk genoeg zijn om bij stil te staan. Een zomervakantie biedt zo soms zicht op wat belangrijk is in onze persoonlijke ontwikkeling. In dat licht is het vooral is het leerzaam om vooral oog te hebben voor de manier waarop je gedachten betekenis geeft. En waar dat voor jou toe leidt.

Coach Breda, Ontspanning bereiken

Doen wat Werkt binnen de context van coach Breda & ontspanning is inzien dat ontspanning begint met accepteren dat alles er gewoon mag zijn. Dat alles informatie is en iets vertelt over jou en over wat voor jou belangrijk is. En dat al die informatie je helpt om te groeien. Dat die groei uiteindelijk echt wel goed komt en dat je dus mag genieten van alles in het hier en nu wat al wel goed is.

Wil je hier misschien handig in worden om tijdens je volgende vakantie makkelijker ontspanning te bereiken? Of misschien wil je wel gewoon iedere dag ontspannen kunnen zijn? Bel dan gerust en maak een afspraak!