Leven zonder zorgen..

coach breda zorgeloosheid

Coach Breda & Zorgeloosheid

Gisteren was ik in Arnhem. Het was Koninginnedag en de stad stond bol van de mensen. Overvolle straten met mensen die een voelbare rust en de opgewektheid uitstraalden. Er was geen doorkomen aan in de straat waar ik moest spelen; mensen stonden soms minutenlang te wachten voor ze weer verder konden schuifelen. En dat maakte ze helemaal niets uit.

Hoe anders was het twee weken geleden toen ik door dezelfde stad liep op een gewone doordeweekse dag: Drommen zorgelijk kijkende en in zichzelf gekeerde mensen die zich langs andere in zichzelf gekeerde mensen wrongen.

Hier en nu of toch liever in gedachten?

Vroeger zei er nog wel eens iemand; ‘Ben je met je verkeerde been uit bed gestapt?’. In die vraag schuilt een diepe waarheid. De dag starten met de overtuiging dat het een mooie dag is om van te gaan genieten brengt je een heel andere dag dan de dag die je begint met een hoofd vol zorgen.

Waar ben jij met je gedachten en wat brengt dat jou? Kies je ervoor om je gedachten te laten afglijden naar beelden van wat geweest is? Of misschien naar beelden wat er mogelijk nog zou kunnen gaan komen?

Coach Breda & Zorgeloosheid

Doen wat Werkt binnen de context van coach Breda & zorgeloosheid is je gedachten effectief managen. Doe wat je moet doen en laat het daarna los, doe je ogen open en kijk naar wat er in het hier en nu is. Ontdek de kleine cadeautjes in ieder moment en geniet daarvan.

Lukt dat nog niet zo makkelijk en wil je wel graag gelukkig worden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek: Ik ben er van overtuigd dat je zal zien dat Korio jou hiermee verder helpt.